Siste løp i Yunnan orienteering festival gikk i gamlebyen i Lijiang.

for 10.år på rad har PWT med støtte fra Yunnan sports department att løp i denne byen. Og arrangeres det seriøst løp, så er det selvfølgelig åpningssermoni med masse taler (hvorfor har vi ikke det i Norge, her er det jo nesten viktigere enn selve løpet..?). Fin orientering, bare så synd at jeg ikke fikk taket på det. Tross bommer og idiotisk tenking reddet jeg dog sammenlagtseieren i H50 (kart som vanlig i kartarkivet )

Kineserne i H21 viste igjen at de er gode på sprint/byorientering.

Bildene viser Lise og Thea i løpet.

Når premieutdelingen fant sted viste resultatlisten selvfølgelig at Norge tok flest seire, noe annet skulle vel bare mangle siden det var flest deltagere fra Norge. Likevel var det vel overraskende at Nittedal er Norges beste klubb (iallefall i Kina)? De fikk 2 seire ved Kari Natvig og Aage Øyvann, og det var det ingen som matchet.